LAY-İN VE LAY-ON ASMA TAVAN

by mnr
LAY-İN VE LAY-ON ASMA TAVAN

LAY-İN ASMA TAVAN

Lay-in asma tavan sistemleri, T-24 ve T-15 taşıyıcı sistemlere alüminyum ya da galvaniz plakaların serbest olarak oturtulması suretiyle oluşturulur. Serbest oturtulan farklı cins ve perforasyon özelliklerine sahip Lay-in plaklar taşıyıcı profilden 8 mm sarkmalı olacak şekilde imal edilmektedir.
Çeşitli boyut ve perforasyon seçenekleri ile sunulan Lay-in plakalar, kolay montaj / demontaj özelliğinin yanı sıra tavanda farklı bir fuga ve derz etkisi açısından estetik bir tercih olarak tüm mahallerde kullanılabilir.

LAY-ON ASMA TAVAN

T-24 taşıyıcı sistemlere alüminyum ya da çelik plakaların serbest olarak oturtulması suretiyle oluşturulur. Çeşitli boyut ve perforasyon seçenekleri ile sunulan Lay-on plakalar kolay montaj-demontaj özelliğinin yanı sıra, farklı perforasyon seçenekleriyle asma tavan gerektiren tüm mahallere uygun çözüm sağlar.

Kullanım Alanları

Lay-in & Lay-on Asma Tavan havaalanı, hastane, büro, bankalar, otel, benzin istasyonları, mutfak ve banyolarda, restoranlar, yüzme havuzları, spor salonları, mağazalar, alışveriş merkezleri ve sanayi yapıları vb. gibi mekanlar da kullanılır.

Malzeme Yapısı

Korozyona dayanıklı sıcak daldırma galvanizli çelik saçtan roll-form tekniği ile üretilmiş, Homojen yapılı, A1 Yangın tepkime sınıfında, herhangi bir alet kullanmadan elle takılıp sökülebilecek esnek bir çelik yapısına sahip olmalıdır.